Kom med ditt forslag til Årets kvinnelige forbilde i 2024

Sammen med NHO Viken Oslo, Handelsbanken og Romerikes Blad deler stiftelsen NOVA Spektrum ut prisen for Årets kvinnelige forbilde på Romerike fredag 8. mars. Nå kan du komme med ditt forslag til hvem som fortjener å vinne prisen i år. Husk også å melde deg på Norges mest interessante 8. mars-arrangement i Lillestrøm Lobby. 

I 2023 ble tidligere direktør ved Nitja senter for samtidskunst Rikke G. Komissar tildelt prisen for Årets kvinnelige forbilde på Romerike. Dette var første gang prisen ble delt ut. Nå oppfordrer juryen deg til å komme med innspill til hvem som fortjener å vinne prisen i år: 

–        Prisen skal gå til en kvinne som har utmerket seg på en positiv måte innenfor næringslivet, kulturlivet eller samfunnslivet i regionen, og som gjennom dette representerer et forbilde for andre kvinner på Romerike. Har du innspill til hvem som bør bli årets prisvinner, hører vi svært gjerne fra deg! 

Gunn Helen Hagen, som er administrerende direktør i Stiftelsen NOVA Spektrum håper på mange forslag til Årets kvinnelige forbilde.

Administrerende direktør i Stiftelsen NOVA Spektrum Gunn Helen Hagen er tydelig i sin oppfordring. Sammen med resten av juryen skal hun mot slutten av februar ta endelig stilling til hvem som blir årets prisvinner. I forkant av at juryen starter sitt arbeid ønsker man å få flest mulig forslag til aktuelle prisvinnere. 

Alle kandidater som blir foreslått vil bli vurdert før juryen kårer endelig prisvinner. Vinneren mottar et innrammet diplom og et beløp øremerket et valgfritt veldedig formål på Romerike. 

Foreslå kandidater til prisen her

Vinneren offentliggjøres 8. mars

Prisen for årets kvinnelige forbilde på Romerike deles ut fredag 8.mars på Norges mest interessante 8.mars-arrangement. Arrangementet i regi av NOVA Spektrum foregår i Lillestrøm Lobby, er gratis og åpent for alle. Hagen lover et spennende program som er relevant for både kvinner og menn: 

–        På årets mest interessante 8.mars-arrangement har vi invitert inn ledere, eksperter og kjente personer fra næringsliv og samfunn som har en spennende historie å fortelle. Økonomisk likestilling og nye kjønnskrav i styrene er to viktige hovedtema. I tillegg legger vi til rette for mingling og en hyggelig After Work i forlengelsen av det faglige programmet, sier Hagen. 

Professor Ellen K. Nyhus, lege og likestillingsgründer Marie L. Sunde og Nina Riibe, administrerende direktør i Econa, er tre av mange innledere som har takket ja til å innlede på arrangementet. Hagen forventer stor interesse for arrangementet, og oppfordrer alle til å melde seg på så tidlig som mulig for å være sikret plass. 

Les mer og meld deg på arrangementet nå