Delta på et annerledes ledelsesseminar! (30.05.24)

Velkommen til et annerledes ledelsesseminar sammen med Bevisste Valg torsdag 30. mai på NOVA Spektrum. Les mer og meld deg på nå!

Få lederverktøyene du trenger

Sammen med Bevisste Valg inviterer vi deg til et halvdagsseminar (08:30 – 13:00) med påfyll av superkonkrete tips, råd og verktøy til hvordan du kan bli en enda bedre leder og beslutningstaker. Hos oss får du håndfast innsikt, læring og inspirasjon fra andre som også selv står i en lederhverdag som krever mye.

På vårt arrangement møter du ledere, eksperter og fagpersoner som gir deg innsikten og de praktiske lederverktøyene du trenger for å bli enda bedre i stand til å utvikle deg selv og dine medarbeidere.  

Vi gir deg også oppdateringene på lovendringene som trer i kraft fra 1.juli i år, og som det er viktig å kjenne til for alle som har leder- og arbeidsgiveransvar.  

Vi har invitert inn innledere og faglige bidragsytere som har opplevd stor medgang, men også dem har stått i sterk motgang og opplevd stress og press.   

Vårt halvdagsseminar er for deg som ønsker å lykkes enda bedre som leder og beslutningstaker – enten du leder en stor eller liten virksomhet, og uavhengig av om du befinner deg i næringslivet eller offentlig sektor. Vi lover deg ny innsikt og inspirasjon til umiddelbar bruk og nytte! 

 

 

Møt lederne, ekspertene og dem som selv vet hvordan det er å stå i en krevende lederhverdag. Bildet er fra NOVA Talks høsten 2023.

Hvorfor bør du melde deg på?

   • Få praktiske råd, tips og lederverktøy til nytte i egen hverdag som leder og beslutningstaker!

   • Møt lederne som har opplevd motgang og opplevd press og stress!

   • Få med deg øvelser, innsikt og inspirasjon til umiddelbar bruk og nytte i egen hverdag!

  …Og møt andre som er i samme situasjon som deg selv, og som også ønsker å bli en enda bedre leder og beslutningstaker uten at det koster mye tid og ressurser.